Kézilabda: Triffa Ágnes a dunaújvárosiakhoz igazolt

Triffa Ágnes kézilabdaA huszonötszörös válogatott kézilabda kapus, Triffa Ágnes a Váctól két évre az EHF Kupában is érdekelt Dunaújváros csapatához szerződött.

A klub pénteki tájékoztatása szerint a kapuskérdés rendezése Csapó Kyra sérülése, majd váratlan Győrbe távozása miatt vált szükségessé, ezért a vezetés egy azonnal bevethető, rutinos és jó hálóőr leigazolását tűzte ki célként.

A bő dunaújvárosi keret július 9-én orvosi vizsgálattal kezdi a felkészülést a következő szezonra. Az előző idényben az NB I-ben negyedik csapat az EHF Kupában is érdekelt lesz – írja dehir.hu.

Triffa Ágnes pályafutása során egyébként a DVSC együttesében is megfordult, 2007 és 2008, valamint 2009 és 2012 között védte a debreceni csapat kapuját.

Még pénteken este Kirschner Erika, a váciak klubelnöke közleményt juttatott el a handball.hu szerkesztőségéhez. Ebben azt írja: Triffa Ágnes már korábban jelezte, hogy nem érzi jól magát Vácon. Mivel a kapust még egy éves szerződés kötötte csapatunkhoz, a dunaújvárosiaknak ki kellett vásárolnia a játékost. Az is eldőlt, hogy a váciak első számú kapusa a felnőtt válogatott keretbe is behívott Bíró Blanka lesz. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments