Két órás vita után eldőlt: kupagyőztes a Vác FC!

Vác FC_logo-520Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenybizottsága által tegnap csaknem kétórás zárt ülést követően meghozott elsőfokú versenyügyi határozat értelmében megalapozatlan volt a nagykátaiak részéről a kupadöntő szünetében jelzett – és a váciak részéről a mérkőzés második félidejében az igazgatóság jelenlévő képviselői számára megerősített – jogosulatlan játék gyanúja.

Vitán felüli: a Vác FC a 2013/2014. évi Pest Megyei Kupa győztese – olvasható a megyei igazgatóság honlapján. A döntést teljes terjedelmében ma tették közzé.


A tegnap délutáni, hivatalból lefolytatott versenyügyi eljárás alapján született határozat rendelkező része szerint "Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenybizottsága a rendelkezésre álló dokumentumok alapján megállapította, hogy a Vác FC csapatában 2014. június 8-án a Nagykáta SE – Vác FC kupadöntő mérkőzésen pályára lépett Rása Gergő (115 367) és Zsolnai Richárd Tibor (274 696) szerepeltetésével a Vác FC sportszervezetének felnőtt csapata nem valósította meg az MLSZ Versenyszabályzat VII. fejezet, 61. § (2) k) pontjában a jogosulatlan játékra vonatkozóan foglaltakat, ezért a Versenybizottság a mérkőzés végeredményét a pályán elért eredménnyel – Nagykáta SE – Vác FC 0-3 (0-0) – igazolja."

A váciak szája íze ennek ellenére egy kicsit keserű, mert Monoron a kupa átadása elmaradt. Azt nem tudni, hogy a megyei labdarúgó vezetés ezt mikor pótolja. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments