Júliusban költöznek a pénztárak a vasútállomáson

MÁV állomás jegypénztárak megnyitás előtt-530A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt beruházásának keretén belül, tavaly nyáron elindult a váci vasútállomás korszerűsítése.

A kedvező időjárásnak köszönhetően a munkálatok ütemterv szerint haladnak. A tervek szerint júliusban már visszaköltözhetnek a pénztárak a régi épületbe. Hamarosan sor kerül az első peron átadására is. Közben épülnek a zajvédő falak is.

100forint3

olvasd el3– Eredeti szépségében állítjuk helyre a műemléknek nyilvánított felvételi épületet, a kivitelező a homlokzat festését és színezését befejezte. A mai napon elkezdődött az állomás épület részleges átadás-átvétele, így a pénztárak júliusban visszaköltöznek az épületbe. Ezt követően a forgalomirányító helyiségek várnak még felújításra, illetve a kormányablakot kell még a vállalkozónak kialakítania. A rekonstrukció keretében vizuális utastájékoztató rendszert is létesítünk – mondta a NIF keddi váci sajtótájékoztatóján Loppert Dániel, a NIF Zrt kommunikációs vezetője. (Váci Napló)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb parkolóhelyek épültek Alsóvároson

A vasútllomás átépítésével kapcsolatos további információkról a Váci Napló június 27-i pénteki számában olvashatnak részletesen.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments