FOCI: kupagyőztes a Vác FC – vagy még sem?

labdarúgásA vasárnap Monoron megrendezett Pest megyei kupadöntőben különös helyzet alakult ki, bár a váciak nyertek az egy osztállyal lejjebb játszó ellenfelükkel szemben: Nagykáta – Vác FC 0-3. Ma, kedden van az első fokú tárgyalás az ügyben.

A koronázás és a kupaátadás viszont ezúttal elmaradt. A lefújás előtti percekben futótűzként terjedt a hír a lelátón: felmerült annak a gyanúja, hogy a váci együttesben a sorozat korábbi szakaszában szerzett sárga lapjaik miatt ketten is jogosulatlanul léptek pályára.

Dósa Réka véradás

A váci futballisták annak rendje és módja szerint megünnepelték leghűségesebb szurkolóikkal a megérdemelt sikert, de az átadásnál a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest megyei igazgatója, Benkő Tamás nem hirdetett győztest. Így hiába a nagyszerű futballünnep, a remek szervezés, és a jó hangulat, klubunk képviselői kesernyés szájízzel hagyták el a sporttelepet. A végleges döntés ezen a héten várható.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

Lapunknak Orbán Levente, a Vác FC klubigazgatója azt mondta, tudomásuk szerint a nagykátaiak nem is nyújtottak be óvást, egyébként pedig a csapat a szabályok szerint küldte pályára a játékosokat. Sajnálja, hogy az MLSZ Pest megyei igazgatója megfosztotta a csapatot egy megérdemelt ünnepléstől.

A Váci Napló pénteken megjelenő számában részletesen is beszámolunk a történtekről. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments