Sok öröm és nevetés volt a gyermeknapon

A Váci Napló is segítettNagy sikere volta Szent Anna Karitász által szervezett gyermeknapi programnak a Rózsakertben, amelyre közel ötszázan látogattak el.

A főleg rászorulóknak szervezett programon minden ingyen volt, mert sok jó szándékú ember, cég segítette a rendezvényt.

A támogatók között volt lapunk, a Váci Napló is. Szerkesztőségünk rengeteg csokit vett a kis nebulóknak.

Rúzs kozmetika-szövegközi-530

A gyerekek kaptak perecet, kiflit, lekvárosbuktát, csokit, kekszet, gyümölcsöt, vattacukrot, de a héliumos lufi és lufihajtogató bohóc sem maradhatott el. A tombolán kiosztották a szintén felajánlásként kapott, összegyűlt játékokat is.

A gyerekek a nap folyamán kézműveskedhettek is, karitász totót tölthettek ki, vagy játékosan memorizálhattak egy evangéliumot. A kisebbek nagy örömére volt ugrálóvár, de az egészen kicsikre is gondoltak a szerevezők, őket játszószőnyeggel várták.

– Ez az alkalom is figyelem felhívás volt arra, hogy mennyi szegény ember él körülöttünk is. Kérjük segítsék munkánkat továbbra is – mondta Tomori Pál a csoport vezetője.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

A rendezvény támogatói voltak: Váci Napló,  Front Grafika, Váci Malom, Zollner Kft,  Váci Egyházmegyei Karitász, Korall Diszkont, Print Profi, Hunnia Pékség, Messer Hungária, Madách Imre Művelődési Központ, Vác Város Önkormányzata, Vaconline, Kucsák Nyomda, Szolgáló Szeretet Alapítvány, Kiss Zsolt képviselő és sok magánszemély, akiknek szintén ezúton köszönik a segítséget. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments