Sok autó parkol a főtéren – mondják a lokálpatrióták

Ferjancsics - Makrai sajttáj-520Túl sok autó parkol a főtéren, holott korábban az volt a szándék, hogy néhány kivételtől eltekintve csak a buszok haladhatnak át a területen – hangzott el a Vácért Lokálpatrióta Egyesület szerdai, a városháza előtt megtartott sajtótájékoztatóján, amelyen Ferjancsics László, a civil szervezet vezetője és Makrai Zsolt közlekedési mérnök, a VLE tagja beszélt e fontos témáról.

A lokálpatriótákhoz érkezett tavalyi és idei észrevételek szerint tovább nőtt a város főterének autós forgalma, ezért valamit – átgondolva a jelenlegi helyzet tapasztalatait – tenni kellene.

olvasd el3A Március 15. téren megnőtt a parkoló autók száma, úgy tűnik, az engedélyek meglétének ellenőrzése ritka, a bírságolások száma pedig igen alacsony. Valószínűleg a téren lévő térfigyelő kamera felvételeit sem hasznosítják az engedély nélkül behajtó autók kiszűrésére és büntetésére – hangzott el.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

Szerintük van megoldás a problémákra, de ehhez megfontolt döntéseket kellene hoznia az önkormányzatnak.

Teljes cikkünk a Váci Napló április 25-i pénteki számában olvasható. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments