Még lehet pályázni a nemzeti parki védjegyre

nemzeti parki termék logóA Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság védjegyet kíván adományozni azoknak a jellegzetes helyi termékeknek, amelyek a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság működési területén készülnek, és előállításuk a természettel összhangban történik.

A védjegy célja a helyi készítésű termékek fogyasztási kultúrájának emelése, piacra jutásának elősegítése, a természettel harmonikus gazdálkodás és termékelőállítás ösztönzése.

A védjegy megszerzéséhez védjegyhasználati kérelmet és termékmintát kell benyújtani, melyet a Nemzeti Parki Tanúsítványi Bizottság bírál el. A kérelem formanyomtatványa, valamint a pályázati feltételeket, a bírálat alapelveit és a használat feltételeit tartalmazó dokumentum beszerezhető a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság központi ügyfélfogadási irodáján (1121 Budapest, Költő utca 21.), vagy letölthető a nemzeti park igazgatóságának honlapjáról.

A kérelmet egy példányban, egy termékmintával együtt postai úton vagy személyesen a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósághoz kell eljuttatni. Hiánypótlásra egyszer van lehetőség!

Beküldési határidő: 2014. április 14. A bírálat várható ideje: 2014. április 16. További információ: Kovács Zsuzsanna, vedjegy@dinpi.hu, vagy +36-1/391-4626, +36-30/373-0957. (Váci Napló)
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments