A gyámügy vizsgálja az ablakon kiesett fiú ügyét

Kevin 12 métert zuhant DunakeszinSúlyos sérülések nélkül vészelte át balesetét az a 14 hónapos kisfiú, aki szerdán esett ki eddig tisztázatlan körülmények között egy dunakeszi lakótelep ablakából.

A Blikk információi szerint a rendőrség a gyámügyhöz fordult, s arra kíváncsiak, hogy milyen körülmények között él a 14 hónapos Kevin. A baba a múlt héten esett ki a IV. emeleti panellakás ablakából.

A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt indított büntetőeljárást – árulta el Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a napilapnak.

A Blikk úgy tudja, arra keresik a választ, felelősek-e a szülők a balesetért, a gyámügytől pedig azt akarják megtudni, maradhat-e a baba a szülőknél.

A kis Kevin csodálatos módon zúzódásokkal megúszta a balesetet, pedig 12 métert zuhant. A kórházból még nem engedték haza, az orvosok megfigyelés alatt tartják. Pedig Kevin legszívesebben hazatérne; folyton játszik szüleivel, akik el sem mozdulnak mellőle.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

– Még nem tudjuk, mivel ünneplünk otthon, de egy új labda jár neki. Nagyon szereti, focista lesz, ha felnő – büszkélkedett édesapja.

A szülőket még nem kereste a gyámhivatal. A védőnőtől kaptak egy telefonszámot, amelyen majd fel kell venniük a kapcsolatot a gyermekvédelmisekkel – írja a lap. (fotó: Blikk)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments