KÉZILABDA: Dunaújvárosba igazol Vácról Kamper Olívia

Kamper OlíviaA női kézilabda NB I-ben szereplő Dunaújvárosnál már hozzáláttak a következő évad csapatának kialakításához. Ehhez most szerződtették a Vácból az irányító Kamper Olíviát is.

Összesen hárman érkeznek a dunaújvárosiakhoz, mindhárom tehetséget Szörnyi Attila menedzser ajánlotta két-két évre a klubnak, ahol a játékosok szakmai fejlődésre, karrierjükben pedig előrelépésre számítanak.

„Békéscsabán már dolgoztam együtt Mátéfi Eszterrel, így tudom, mi vár rám. A csapatépítéssel járó fárasztó munka mellett sok sikerélményre számítok” – nyilatkozta a Vácott is sokat foglalkoztatott játékos a nemzetisport.hu-nak.

Kamper Olívia 2012 nyarán igazolt Vácra. „Kamper Olcsa a Békéscsabától érkezett hozzánk nyáron. Csapatunk egyik nagy erőssége lett Kamper Olívia és már nem a Békéscsabáért harcol, hanem immár a Váci NKSE színeiért, a Vác csapatáért és ezzel együtt értünk is, váci szurkolókért. Több fontos bajnokin szerzett nagyon jókor gólokat, mozgatta dinamikusan csapatunkat és kiváló helyzetfelismeréseivel, cselezési képességeivel teszi sokoldalúbbá és hatékonyabbá játékunkat” – lelkendeztek a váci szurkolók honlapjukon akkor egy bejegyzésben.

Kamper, aki 1985-ös születésű, pályafutása során már több klubnál is megfordult. A váciak előtt az FTC-t, a Vasast, az Alcoa-t, az RK Zajecart és a Békéscsabát erősítette.  (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments