Gyerekeknek indul szakkör szerdán a Göncöl Házban

Göncöl HázTermészetismereti és természetvédelmi szakkör indul a Göncöl Házban. Az első foglalkozás március 5-én szerdán lesz.

A szervezők kérik, hogy az információt minél szélesebb körben terjesszék, hogy elérhessen minden érintetthez. Hétvégi kirándulásokat is szerveznek, hogy a résztvevő gyermekek megismerhessék a természetet.

„Ha érdekel, hogy milyen természetvédelmi területek vannak a környezetedben, ha szeretnél többet tudni a védett területek élővilágáról és hogy miért fontos a védelmük, ha tudni szeretnéd, hogy melyek az özönnövények, inváziós fajok, és miért kell ellenük védekezni, ha szívesen megismerkednél a természettudósok munkájával, hogyan gyűjtenek ismereteket terepen, könyvtárban, múzeumban, és hogyan használják fel a tudást az élővilág védelmére, ha szeretsz kirándulni, és szívesen látnád a védett helyeket a környéken, akkor gyere el a Göncöl Házba március 5-én, szerdán 17 órára!” – írják a felhívásban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Felújítási munkák két deákvári részen is

Elsősorban 10-15 éves gyerekeket várnak a szakkörre, de ha bárki érdekesnek találja, az sem baj, ha fiatalabb vagy idősebb vagy! (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments