Életet mentett a két váci baleseti helyszínelő

rendőrautóSzokatlan szerepkörben mutatkozott meg a Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán szolgálatot teljesítő Bán Ferenc  zászlós, baleseti helyszínelő és járőrtársa, Felföldi Mária őrmester.

Március 8-án éjjel fél egy körüli időben éppen mozgó ellenőrzést hajtottak végre Vác belvárosában, amikor az egyik utcában arra lettek figyelmesek, hogy egy hölgy és egy férfi integet feléjük. Mint kiderült, a házaspár 7 éves kisfia légcsőelzáródással járó fulladásos rohamot kapott és a mentők még nem érkeztek meg.

A két rendőr azonnal felismerte, hogy a gyermek állapota gyorsan romlik és életveszélyben van, ezért úgy döntöttek, hogy a kisfiút és édesanyját a szolgálati gépkocsival azonnal a kórházba szállítják.

Az ügyeletes orvosok véleménye szerint a rendőrök megmentették a gyermek életét azzal, hogy felismerték a közvetlen életveszélyt, és azonnal cselekedtek. A szülők és az ügyeletes orvos is köszönetüket fejezték ki a Váci Rendőrkapitányság vezetője felé, a rendőrök példás helytállásáért. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments