Szombaton váci éjjel-nappal: filmvetítés, funkyzene

kulturházak éjjel-nappal 2014Kiállítás, filmvetítés és koncert várja Vácott a közönséget március 1-jén szombaton a Kultúrházak Éjjel-Nappal elnevezésű programsorozat részeként.

A február 28. és március 2. között megrendezésre kerülő esemény fővédnöke Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere. A Madách Imre Művelődési Központ kollektívája számára is egyértelmű volt, hogy csatlakoznak az országos kezdeményezéshez. Ráadásul nem is először.

DULÁTE1%A Vácon és a térségben élők számára is egyaránt fontos szerepet betöltő kulturális intézményben március 1-jén, szombaton 18 órakor kezdődik a késő éjszakába nyúló program Molnár Ferenc fotóművész kiállításának megnyitójával. Ezt követően a két BAFTA-, két Golden Globe- és egy Oscar díjjal jutalmazott Majdnem híres című, 2001-ben bemutatott amerikai vígjátékot tekinthetik meg az érdeklődők 20 óra 30 perctől.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

A Kate Hudson, Patrick Fugit és Billy Crudup főszereplésével látható film a hetvenes évekbe repíti nézőit. Azokban az időkben néha még valóra váltak a lehetetlennek gondolt álmok Egy tizenöt éves rockrajongó srácot, aki egy helyi zenei újság számára írogat, felkéri a nagy tekintélyű Rolling Stone magazin, hogy csatlakozzon a Stillwater együtteshez és írja meg a koncertturné részleteit.  Miután a turné véget ér, a Rolling Stone szerkesztői rájönnek, hogy egy kiskamaszt bíztak meg a feladattal.

A film megtekintése után, 23 órától a 2009-ben, egy próbateremként funkcionáló füstös-dohos pincében alakult Traffic Jam együttes várja a funkyzene szerelmeseit koncertjére. A zenekar Vác és környékének feltörekvő fiatal zenészeiből verbuválódott azzal az eltökélt céllal, hogy a környék legjobb bulizenekara legyen. A hét fővel alakult banda ma már kilenc taggal rendelkezik és az elmúlt években több sikeres és teltházas koncertet adott.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vajda Lajos és Szentendre – vándorkiállítás a művelődési központban

Traffic-Jam-Band-koncert-a-Kávézóban-520

A bulihangulatot a 70-es 80-as évek sikerdalai mellett napjaink legnagyobb slágerei garantálják! Az együttes tagjai: Dublinszki Rebeka (ének), Elekes Ákos (ének), Sinkó Bence „Sinya” (percussion), Nagy Nándor (dobok), Földvári Zoltán (gitár), Németh Attila (basszusgitár), Béki Zsolt (billentyű), Lakatos Viktor „Titi” (szaxofon), Südi Gergely (trombita).

A Kultúrházak Éjjel-Nappal elnevezésű eseménysorozat váci programjaira a belépés ingyenes. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments