Péntek éjszaka kirajzottak a rendőrök: egy ittas vezető

alkolholszondaEgy autós ráfizetett arra, hogy a pohárhoz nyúlt pénteken éjszaka: a kiemelt közúti ellenőrzés során sűrűn állították meg a járműveket a váci rendőrök, de a többség jogkövető magatartást tanúsított.

Latorovszky Gábor alezredes, a Váci Rendőrkapitányság vezetője rendelte el a fokozott közúti ellenőrzést az ittas járművezetők kiszűrésére. A járőrök pénteken este rajzottak szét a városban és egészen szombaton reggelig dolgoztak.

JOBBIK VACA megállított autóvezetők döntő többsége azonban betartotta KRESZ szabályait – tudtuk meg Csukovics Norbert alezredestől, a közlekedési osztály vezetőjétől.

(JAVÍTÁS!) Az akció során mindössze egy esetben színeződött el a szonda, a sofőrtől elvették a jogosítványát, mivel az alkoholszint elérte a bűncselekmény megállapításához szükséges mértéket.

A szakember szerint folyamatosan szükség van a szigorra, mert jellemzően a hétvégi időszakban – péntektől egészen vasárnap estig – megnő az ittas vezetők száma. Ezért a későbbiekben is lehet számítania rendőri ellenőrzésekre. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments