Jobbik-lista a választásra: Fehér Zsolt a 105. helyen

Fehér Zsolt Jobbik-520Bemutatta az idei országgyűlési választáson induló egyéni képviselőjelöltjeinek névsorát és országos listáját a Jobbik, amely február 15-én tartja országos kampánynyitó rendezvényét. A váci szervezet elnöke, Fehér Zsolt a 105. helyet kapta a listán.

Vona Gábor pártelnök szerdai sajtótájékoztatóján ismertette: miniszterelnök-jelöltként az országos listát ő vezeti. Kiemelte, hogy Orbán Viktorral, a Fidesz elnökével és Mesterházy Attilával, az MSZP vezetőjével ellentétben ő az egyetlen kormányfőjelölt, aki egyéni választókerületben is megméretteti magát. A Jobbik elnöke a gyöngyösi székhelyű Heves megyei 2-es számú választókerületben indul egyéni jelöltként.

Az országos lista első 27 helyéből 26-ot jelenlegi országgyűlési képviselők foglalnak el. Az első öt helyen Vona Gábor után Balczó Zoltán, Volner János, Dúró Dóra és Sneider Tamás neve található. A mostani 43 fős frakcióból nyolcan nem szerepelnek a 116 fős listán, és vannak, akik saját kérésükre biztosan nem befutó helyre kerültek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Közösségünk kincsei - Vajda Lajos és Szentendre vándorkiállítás a váci művelődési központban

A listán egyetlen váci nevet fedeztünk fel: Fehér Zsolt, az itteni helyi szervezet elnöke a 105. helyet kapta. Fehér Zsolt tagja jelenleg a megyei közgyűlés Jobbik-frakciójának is, és a párt megyei alelnöke. A fiatal politikus a Jobbik Országos Hivatalában dolgozik, s részt vesz Balczó Zoltán EP-képviselő itthoni csapatában is.

Fehér Zsolt egy korábbi bejelentés szerint a Jobbik színeiben indul el a választókerületben az áprilisi országgyűlési választáson. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments