Eső, köd, szél – ez jellemzi a hétvége időjárását

időjárásNem sokat fog sütni a nap az elkövetkező hétvégén, sokkal inkább a hűvös, csapadékos, párás idő lesz a jellemző – állítja az idokep.hu.

Péntek reggelre többfelé képződhet pára, köd, mely napközben tartósabban is megmaradhat, északon gyenge eső is előfordulhat, ugyanakkor nyugaton, északnyugaton, illetve keleten, délkeleten időnként a nap is kisüthet. Nyugaton, északnyugaton szeles lesz az idő. Hajnalban +2 és -4°C délután 2 és 12°C között alakul a hőmérséklet.

Szombaton sok lesz felettünk a felhő, kezdetben többfelé várható eső, nagyobb mennyiség a Dunántúlon. A déli, délkeleti szél időnként megélénkül. A hajnali 0 és +6°C után délután 6 és 12°C között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap egy hidegfrontnak köszönhetően sokfelé kell számítanunk esőre, záporokra, több helyen jelentős mennyiségű csapadék hullhat. Időnként megélénkül, olykor megerősödhet a szél. A déli és keleti tájainkon továbbra is enyhe marad az idő.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Hétfőn változóan felhős időre van kilátás, majd estétől egy újabb hidegfront hoz esőt, záporokat. Kedden sokfelé eshet, a szél is megélénkül, megerősödik. Folytatódik az enyhe idő, délen, délkeleten továbbra is 10 fok fölötti értékekkel. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments