Enyhe, de csapadékos idő lesz ezen a hétvégén

időjárásA hétvégén továbbra is fagypont feletti hőmérsékletek lesznek a jellemzőek, de sajnos sok lesz a pára és a csapadék.

Pénteken a gyenge hidegfront távozik kelet felé, de napközben északkeleten, keleten még eshet az eső. Délután nyugat felől felszakadozik a felhőzet. Többfelé élénk, erős lesz az északnyugati szél a Dunántúl északi felén egy-egy viharos lökés sem kizárt. A hőmérséklet nem esik vissza jelentősen, 5 és 11 fok közé melegszik a levegő.

Szombaton csapadékmentes időre van kilátás, viszont északkeleten lehetnek tartósan párás, ködös körzetek is. Máshol több órás napsütésre van kilátás. A Dunántúlon többfelé megerősödik a délkeleti szél. Folytatódik az enyhe idő – írja az idokep.hu.

Vasárnap a kezdeti fátyolfelhős-napos időt követően délutántól nyugat felől egy hidegfront hatására megvastagszik a felhőzet, estétől egyre több helyen alakulhat eső, zápor. Élénk lesz a légmozgás, délen akár 15 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

Hétfőn esős, borongós időben lesz részünk, egyelőre úgy tűnik, országszerte szükség lesz az esernyőkre. Folytatódik az évszakhoz képest enyhe idő. Kedden szárazabb idő várható.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments