Amerikában már megunták: nem lesz több X-Faktor

Simon CowellNem elég sikeres a Magyarországon X-Faktor címen futó tehetségkutató amerikai változata, ezért három évad után megszüntetik a sugárzást.

Ezt a műsor brit atyja, a produkciós cég vezetője, Simon Cowell (képünkön) és az amerikai Fox csatorna vezetői jelentették be, miután megállapodtak arról, hogy leveszik a képernyőről a műsort – közölte az AP.

Maga Cowell, aki egyébként az X Factor legnagyobb konkurensének számító American Idol zsűrijében is helyet kapott kilenc éven keresztül, Angliába utazik vissza, hogy ott folytassa ítészi pályafutását – írja a napigazdasag.hu.

A tévés szakember a tehetségkutató 2011-es debütálása előtt hatalmas sikert prognosztizált műsorának a tengerentúlon, a számítások azonban nem egészen jöttek be. A nézettség soha nem volt eget rengető, és a nyertesek sem futottak be olyan szép karriereket, mint például az Idol felfedezettjei.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz

Pedig a készítők mindent elkövettek, a zsűriben például olyan szupersztárok is helyet kaptak, mint Britney Spears vagy Kelly Rowland.

Persze Magyarország sem a mennyország, a X-Faktorban feltűnt előadók meglehetősen hányattatott sorsra számíthatnak. A hazai rockzene nagyon színtelen, szagtalan, a slágernek kinevezett dalok többnyire a múló rosszullétekre emlékeztetnek. A hazai zenészek képtelenek színvonalas számokkal előrukkolni, jó szövegeket írni, s ami ennél is fontosabb, a nemzetközi szinttel összemérhetően meghangszerelni egy-egy számot. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments