Kilenc helyre tört be egy éjszaka alatt

rendőrautóLopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya N. Gábor 22 éves csörögi lakos ellen – írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013. április 22-én 22 óra és 2013. április 23-án 7 óra közötti időben Csörög területén kilenc helyre tört be. Az esetek többségében a kerítésen mászott át és az udvaron lévő értékeket készítette össze, melyekért egy későbbi időpontban akart visszamenni.

N. Gábor bemászott többek között a település óvodájának udvarára is, ahol az épület egyik ablakát betörte, azon bemászott, de végül onnan semmit nem tulajdonított el.

A férfit a gyors rendőri intézkedések eredményeként április 23-án elfogták, majd gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették. Az illetékes bíróság április 26-án elrendelte a 22 éves gyanúsított előzetes letartóztatását, melyet október 26-án szüntetett meg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

Az ügyben folytatott büntetőeljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments