Kézilabda: Veszprémből hoztuk el a győzelmet

kézilabdaAz első játékrészben még úgy látszott, talán van keresnie valója a pályán a Veszprém Barabásnak, a második félidőben aztán a váciak feltörölték velük a padlót – panaszkodik a hajraveszprem.hu oldal tudósítója a szerda esti meccs után. Az eredmény: Veszprém Barabás Duna Takarék KC – Ipress Center Vác 21-25 (12-13).

Pedig nem indult túl rosszul a meccs a hazaiak számára, hiszen  a 21. percben Tóth Eszter góljával már 8:8 volt az állás, ekkor a váci tréner, Konkoly Csaba időt kért. A veszprémiek a 30. percben egyenlítettek, de Kamper időntúli hetesével 12:13 lett az eredmény a szünetre.

A váci csapat védekezése csúnyán kifogott rajtunk, Triffát is csak egy hetes erejéig cserélték be, hogy a másik kapus is szerepelhessen a jegyzőkönyvben. A végére ugyan kicsit feltámadtak a bakonyiak, de a pontszerzés esélye már teljesen elúszott. A végeredmény Planéta időntúli hetesével állt be, 25-21-re győzött Konkoly Csaba csapata – írja a helyiekről a honlap.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Konkoly Csaba kézilabda edző-150Konkoly Csaba: Nagy taktikai csata volt, jól felkészített csapat ellen játszottunk. Reméljük, hogy Ertl sérülése nem komoly.

Érdekes volt a hazaik trénerének, Róth Kálmánnak a nyilatkozata:Minden játékosom a közepes vagy annál gyengébb játékot mutatott. Megkönnyítettük a szövetségnek, hogy a Vác felé vélt vagy valós tartozását kiegyenlítesse. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments