Előzetesben a szomszédját kirabló váchartyáni férfi

bírósági döntés - kalapács élesen, alakok homályosanA Váci Járási Ügyészség indítványt tett annak a férfinak az előzetes letartóztatására, aki Váchartyánban  január 9-én a hajnali órákban betörte a szomszédjában lakó igen idős sértett házának bejárati ajtaját, majd a házban alvó sértettet egy fabottal többször fejen ütötte, eközben a házban lévő készpénzének átadására szólította fel.

Az ügyészség közleménye szerint a hajlott korú sértett félelmében és a bántalmazás hatására elárulta a gyanúsítottnak, hogy hol tartja a pénzét, amit a gyanúsított megtalált, magához vett, majd elhagyta a helyszínt.

Halló-kockaMivel a rablással gyanúsított férfi lakókörnyezetében, régi ismerőse sérelmére, jelentős tárgyi súlyú, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követtett el, tartani lehet attól, hogy szabadlábon hagyása esetén megnehezítené a bizonyítás sikerét. Ezért a járási ügyészség indítványozta a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

A Váci Járásbíróság január 10-én a gyanúsított előzetes letartóztatását elrendelte. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments