Dakarra készül a váci motoros

lallerstajVéget ért egy korszak Horváth Laller életében, egyúttal új csapatával megkezdte a felkészülést a 2015-ös Dakar Rallyra.

A váci motoros szeme előtt éppen egy évtizede lebeg a Dakar-logó és most elérhető közelségbe került az álma: a nevezés megnyílására vár. A versenyző a tizenkét éves Dakar- és több százezer kilométernyi más maratoni terepverseny- tapasztalattal rendelkező UNIQA Sandlander Team tagja lett és nem habozott: rögtön belevágott a felkészülésbe.

Bár ahogy vesszük, hiszen Laller elmúlt tíz éve már egyébként is a felkészülésről szólt, a dolog azonban most még komolyabbra fordult. – Akkor is elindulnék a Dakaron, ha a rajtnál tudnám, hogy ott a vége és nem jövök haza – számolt be fanatikus elszántságáról. – Csak a motorsportra koncentrálok, életmódot váltottam, több mint 30 kilót fogytam és a mindennapjaim részévé vált a sport, személyi edzővel készülök életem legnagyobb kihívására.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

A motoros 2001 óta indul versenyeken, az első öt évet az enduró szakágban töltötte, aztán ahogy ő fogalmaz, hazaért a terepralival. A nemrég véget ért 2013-as szezont biztató eredményekkel zárta: a Nemzetközi Motorsport Szövetség Európa Bajnoki sorozatában a motoros kategória ezüstjét szerezte meg, a hazai bajnokságban pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel év végén.

A Sandlander kiemelt támogatója az UNIQA, kommunikációs partnere a Vodafone, otthona a Lurdy Ház. A csapat pénzügyi döntéseiben az Exclusive Change nyújt gyors segítséget, sportolóinak teljesítőképességéről a BeSporty gondoskodik. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments