Vácott is gyűjtik a cipős doboznyi szeretetet

Egy cipős doboznyi szeretet – idén is elindult az adománygyűjtés városunkban is! Ha szeretnél és tudsz is adni egy keveset, szeretetből, itt a helyed közöttünk…  Már szervezzük a karácsonyi cipős doboz adományt! – olvasható a felhívásban.

Egy cipős doboz tartalma nem sok, de aki szeretettel adja, annak nagy öröm és még nagyobb annak, akinek nem jut más, csak ez a maréknyi adomány!  Rászoruló és beteg gyermekeknek, idős embereknek szeretnének adományozni ezen a karácsonyon.

Bármilyen apró ajándékot, ruhaneműt, édességet, könyvet, játékot, bármit adhatsz, a rászorulók mindennek örülnek, ha azt tiszta szívedből teszed, és a dobozod legyen tele!

A dobozok begyűjtése november 1-jén már elkezdődött!

Ajándékod minden délután leadhatod Vácott, a Fekete utca 53. szám alatt Deákváron.  Telefon: 30/9191-440 és 30/5014-527.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

„Örülnénk, ha nemek szerint csomagolnád a dobozod, lányka, fiú, és felnőttek részére.  A doboznyi adományon kívül még bármit várunk, amit a rászorulók kaphatnak, nagyobb mennyiségben tartós élelmiszert, ruhát! Azt a családsegítő központtal közösen bíráljuk el, hogy mely váci családok és rászorulók kapják meg az adományokat” – írja Puskás Lászlóné a szerkesztőségünkhöz is eljuttatott felhívásban.

Az adományok helye akik kapni fogják:

Fogyatékos Gyermekek Intézménye (Vác Kölcsey utca 4.)

Diák- és Gyermekotthon (Vác, Március 15. tér 6.)

Idősek Otthona (Vámosmikola, Ipolysági út) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments