Segít a Habitat a hőszigetelésben, jelentkezz!

HabitatA Habitat for Humanity Magyarország egy civil szervezet, amely olyan alacsony jövedelmű családoknak, egyedülállóknak, időseknek segít, akik saját tulajdonú lakásban, vagy önkormányzati bérlakásban, rossz körülmények között laknak, és önerejükből nem képesek a házukat karbantartani, felújítani, de hajlandóak tenni magukért.

– A lakáshőszigetelési programban önkéntesek segítségével alacsony jövedelmű családok ingatlanjait szigeteljük. 2013-ban 4 családnál végeztünk homlokzati és födém hőszigetelést, ablakszigetelést. 2014-ben 8 családon tervezünk segíteni – olvasható közleményükben.

Elsősorban azoknak a családoknak szól a program, akiknek a hiányzó hőszigetelés miatt magas a fűtésszámlájuk, a fejenkénti havi jövedelmük alacsony, Vácott, illetve annak 20 kilométeres körzetében laknak, ingatlanjuk legfeljebb kétszintes.

Az önkéntesek a következő munkákat végzik el szakemberek irányításával: homlokzati hőszigetelést, padláshőszigetelést, ablakszigetelést, egyéb kisebb javításokat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

Cerébe azt várják el a családtól, hogy lehetőségeiknek megfelelően vegyenek részt saját erejükkel az építési munkálatokban, kisösszegű havi részletekben törlesszék a beruházás csökkentett árát.

A kitöltött jelentkezési lap elküldhető e-mailben: ugyfel@habitat.hu – faxon: 06-82/571-108 – személyesen leadható a Váci Szociális Szolgáltatások Házában (2600 Vác, Deákvári fasor 2.) a Családsegítő Szolgálaton Győri Pálnénál. Jelentkezés telefonon Tüske Évánál: 06-30/851-4550-es számon, a jelentkezési lap letölthető a www.habitat.hu oldalról, illetve átvehető a Családsegítő Szolgálaton. A jelentkezés határideje: 2013. november 17. 

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments