Mai program: szeretetkoncertre készülnek a konzisok

gyertyaA váci Pikéthy konzi diákjai immáron harmadik éve működnek együtt a Szent Anna Karitász szervezettel és igen kevés szabadidejüket feláldozva segítenek a rászorulókon.

Talán a zenész érzékenysége, harmónia iránti vágya is ösztönzi őket ebben a szép tevékenységben, és ezért jönnek nagy lelkesedéssel a hívó szóra. Decemberben újra két héten át kis Karitász-gyertyákkal járják majd a várost, gyűjtögetik a kisebb-nagyobb adományokat a rászoruló váci családok számára. Minden forintért hálásak, mert tudják, hogy a pénz nagyon jó helyre kerül.

Az idei esztendőben is megszervezik Szeretetkoncertjüket annak reményében, hogy gyönyörű zenéjüket hallva a váci közönségnek megnyílik a szíve és sokan megérzik, hogy jót tenni jó.

A koncert november 18-án hétfőn 18 óra 30-kor a zeneiskola nagytermében lesz zongora-, fuvola-, orgona és népzenei darabokkal a zeneművészeti szakközépiskolások előadásában.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

A belépés díjtalan, a koncertlátogatók adományaikkal a karitász karácsonyi segélyakcióját támogatják. (Árvay Jenőné tanár)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments