Nyáron űzhető téli sportok délutánja

sírollerA Váci Ifjúsági Sportegyesület, a 100 éves jubileumát ünneplő Magyar Síszövetség megbízásából szeptember 21-én szombaton délután 14 óra 30 perctől országúti síroller versenyt rendez Vácon, a Toperini Ipari Parkban.



Az első futamban a gyerekek indulnak, majd 15 órától az ifjúsági, junior, felnőtt és masters versenyzők 20 kilométeres távú futama kerül lebonyolításra. Ezt követően 16 órákkor indul a 7,5 kilométeres hobbi futam.

A síroller versenyek után 17 óra 30 perctől egy kedvcsináló duatlonverseny lesz 2400 méter futás, 10 kilométer kerékpár és 800 méter futás távval. A versenyen bárki elindulhat aki kerékpárral és bukósisakkal rendelkezik. Nevezési díj nincs, a szervezők várják a jelentkezőket.

A duatlonversennyel egy időben háromszoros olimpikon sífutónk, Bozsik Anna nordic walking bemutatót és oktatást tart, melyen bárki részt vehet, aki rendelkezik nordic walking bottal, de a Bozsik Sífutó Iskolától korlátozott számban a helyszínen botok kölcsönözhetők.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

A rendezvény ideje alatt, a versenyközpontban az északi sí sportokhoz szükséges sporteszközök vásárolhatóak kedvezményes áron. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments