A 70 ezredik ügyfelet köszöntötték

A 70 ezredik ügyfélTarnai Richárd kormánymegbízott köszöntötte a váci kormányablak 70 ezredik ügyfelét kedden délután. Merkli Hugó Márton – aki egyébként váci – az ügyfélkapu miatt volt ott, és nem távozott üres kézzel, hiszen a kerek szám miatt egy oklevelet és az új alaptörvény egy példányát kapta ajándékba a kormánymegbízottól.



Merkli Hugó Márton elmondta: szívesen vette igénybe a kormányablak szolgáltatásait, hiszen itt mindent egy helyen végezhet, és az ügyintézők is nagyon kedvesek, segítőkészek.

– Legfontosabb célunk egy olyan ügyfélbarát rendszer kialakítása, ahol az embereknek semmi mást nem kell tudniuk, mint azt, hogy hol van a lakóhelyükhöz legközelebb eső kormányablak – hangsúlyozta az esemény kapcsán Tarnai Richárd. Hozzátette: a megyében jelenleg működő három kormányablakban, Cegléden, Érden és Vácott az évben eddig összesen 25 ezer 351 ügyfelet fogadtak – ez alig marad el a tavalyi egész éves ügyfélforgalomtól –, és 32 ezer 658 sikeres ügyintézést végeztek a szakemberek. A legnépszerűbb ügyköröknek a korábbiakhoz hasonlóan az ügyfélkapu létesítése bizonyult, emellett a tulajdoni lapok lekérése is gyakori volt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments