Kézilabda: Korsós sorsa ezen a héten dől el

Korsós Ádám férfi kézilabda-szerkA Váci KSE felnőtt csapata a Csurgó elleni edzőmérkőzéssel búcsúzott a budapesti Elektromos Sportcsarnoktól, ahol a felkészülés elmúlt három hetét töltötték. Ez a búcsú annak ellenére remekül sikerült, hogy Lendvay Péter (bal váll sérülés), Császár Ferenc (lovaglóizom-húzódás), és Kocsi András (vírusfertőzés) egyáltalán nem léptek pályára.



Az első félidő kiegyensúlyozott játékot hozott, a hazai csapatban ekkor a 4 gól mellett 3 kapufáig jutó Korsós Ádám (képünkön) jeleskedett, akivel kapcsolatban ezen a héten dől el, hogy – a korábbi hírekkel ellentétben – mégis Vácott folytatja-e a pályafutását.

A középső védekezésünkben viszont akadtak hiányosságok, mert a térdsérüléssel bajlódó Bajorhegyi Ádám nem tudta (nem tudhatta) kellően segíteni társait. A végeredmény: Váci KSE – Csurgói KK 26-24 (12-14).

Összegzésül elmondható, hogy bár egy edzőmeccsből sosem lehet messzemenő következtetéseket levonni, és bajnoki bónuszpontokat sem adnak érte, azért ez egy olyan találkozó volt az augusztusi kánikulában, amire bátran lehet építeni a jövőben – fogalmazzák meg a véleményt az egyesület honlapján. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments