Újabb nyomdaipari fejlesztés Vácott

Infopress nyomda belsőTöbb mint 422 millió forintos beruházással fejlesztette gépparkját az Infopress Group Hungary Zrt – közölte a cég kedden az MTI-vel. A váci székhelyű nyomdaipari vállalkozás a projekthez 100 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése elnevezésű pályázatán.



Tájékoztatásuk szerint nyomdai ragasztókötő gépsort állítottak üzembe, korszerűsítették a borítók nyomtatását és felületkezelését, és új környezetbarátabb technológiát vezettek be. A korábbi fóliázást környezetbarát lakkozás váltotta fel, így a fejlesztéssel jelentősen csökkent a környezeti terhelés, az anyagveszteség, valamint az energiafelhasználás – áll a közleményben.


A prémium minőségű magazinokat, kereskedelmi kiadványokat nyomtató társaság tavalyi mérlege – a céginformáció adatai szerint – 5 milliárd forint nettó árbevétel mellett 173 millió forint mérleg szerinti eredményt mutat. Az Infopress Group Hungary Zrt. 2011-ben 4,9 milliárd forint árbevételt és 63 millió forint adózott nyereséget ért el. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments