Pénteken rendkívüli képviselőtestületi ülés lesz

a városházaRendkívüli képviselőtestületi ülést tartanak június 7-én pénteken 16 órai kezdettel a városházán. A kiküldött meghívó szerint a képviselőtestület ülését a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 44. §-ában kapott felhatalmazás alapján hívja össze a polgármester. Az önkormányzat szervezeti és működési szabályzatáról szóló 9/2012. (III. 22.) számú rendelet 28. § alapján az ülésen kizárólag a meghívóban szereplő napirendi pontok tárgyalhatóak.

A rendkívüliség fő indoka  egyrészt hogy Csuka István képviselő május 27-én elhunyt, emiatt szükséges a június 10-15. között tartandó bizottsági ülések létszámának feltöltése. Másrészt a mélygarázs térfelszíne a műszaki ellenőr által leírtaknak megfelelően baleset- és életveszélyes, így annak azonnali megoldása válik szükségessé. Ugyancsak téma lesz az OTP Bank folyószámla-hitelkeret szerződése, amelyet módosítás után alá kell írni. Végezetül: egy pályázat beadási határideje 2013. június 10.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

N A P I R E N D

1. GVVB elnökének és ESZB, PÜB tagjainak megválasztása (Fördős Attila polgármester)

2. Mélygarázs térfelszín befejezése (Fördős Attila polgármester)

3. OTP bankszámlaszerződés módosítása (Fördős Attila polgármester)

4. Épített környezet védelme – NKA szoborállítási pályázata – Migazzi püspök szobra (Lévai Dávid mb. főépítész)

A testület ülése nyilvános, azon hallgatóként bárki részt vehet. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments