NB III: újpesti vonalon juthat rajtengedélyhez a Vác?

labdarúgásA Nemzeti Sport Online értesülései szerint a labdarúgó NB II-ből tavasszal kizárt Vác az Újpesttel tárgyal arról, hogy legalább NB III-as indulási joghoz jusson. Amint arról beszámoltunk, a tulajdonlási viták és a vele járó anyagi problémák következtében tavasszal kizárták az NB II-ből a Dunakanyar-Vácot, így a klub nyáron elvileg csak a megyei I. osztályban indulhat.



A klub új vezetői azonban – az angol üzletemberrel, John Marshall-lal karöltve – tavasz óta keresik annak a lehetőségét, hogy a csapat legalább a harmadosztályban rajthoz állhasson.

Az egyik opció a Vác közeli Berkenye feljutása lett volna (ezért erősítették meg a berkenyeiek keretét nyolc ex-váci játékossal), de a csapat végül az NB III-as tagságért rendezett osztályozón alulmaradt a REAC-cal szemben.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tereprali: Laller dobogóval nyitotta a szezont

Értesüléseink szerint most az Újpest vezetőivel zajlanak tárgyalások egy lehetséges együttműködésről – a lila-fehérek második csapatának NB III-as rajtjoga van –, de további részleteket egyelőre nem árultak el az illetékesek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments