Váci bűnügyek: az egyik rabolni próbált, a másik nyakláncokat akart letépni

rendőrautóA Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves fóti lakos ellen.  A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal férfi május 20-án éjszaka és május 21-én kora reggel egy tapétavágó késsel hét hölgy sérelmére követett el rablás és személyi szabadság megsértése bűncselekményeket. A férfi a MÁV állomás környékén késsel fenyegette meg a sértetteket, majd pénzt követelt tőlük.

Az elkövető a sértettek által adott személyleírás alapján a járőrök május 21-én – a cselekmény elkövetése után rövid időn belül – elfogták, majd előállították a Váci Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Ellene a további eljárást előzetes letartóztatása mellett a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás bűntettének és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 16 éves pilismaróti lakos ellen.  A jelenlegi adatok szerint a fiú május 18-án 11 óra 30 perc körüli időben Vác egyik utcájában lopási szándékkal megragadta az utcán sétáló hölgy nyakában lévő nyakláncot, melyet le akart tépni. Az erős rántás hatására a sértett a földre esett, ám a nyaklánc nem szakadt el.

nyakláncletépés

A fiú tettét látta egy arra járó, szabadidejét töltő rendőr, aki azonnal közbeavatkozott és a gyanúsítottat elfogta, majd értesítette a Váci Rendőrkapitányság ügyeletét. A bűncselekmény elkövetőjét a nyomozók előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki.

Korábban egy váci lakos is elfogásra került hasonló bűncselekmény elkövetése miatt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

Mindkét elkövető több rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, velük szemben a további eljárást Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments