Kézműves tábor a művelődési központban

kezműves táborA Madách Imre Művelődési Központ kézműves tábort szervez 6-12 éves gyermekek részére egy hetes turnusokban. Jelentkezni lehet még az alábbi időpontokra: június 17-21.; június 24-28.; július 8-12.; augusztus 12-16.

Program: hétfőtől péntekig 8 – 16 óráig színes programok várják a gyermekeket a kézműves táborban: textilfestés, szalvétatechnika, gyöngyfűzés, mozaikozás, modellmassza formázás és egyéb technikák, szabadtéri játékok, városi gyűjtemények (Sajdik Gyűjtemény, Pannónia házban a Modern Művészeti Gyűjtemény) megtekintése, idegenvezetéssel egybekötött városi séta.

Információk: a foglalkozások helyszíne a Madách Imre Művelődési Központ. A táborvezetők: Rusvay Balázsné, Klement Anita és Csontos Katalin. A kézműves tábor díja: 12.000 Ft/fő.

Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezés, és a foglalkozásokhoz szükséges alapanyagok költségét.

Jelentkezés: mivel a táborok korlátozott létszámúak (maximum 20 fő), a felvétel a befizetés sorrendjében történik. Jelentkezni lehet a létszám beteltéig a Madách Imre Művelődési Központ titkárságán személyesen, telefonon a 27/518-200 telefonszámon és írásban a titkarsag@mimk.vac.hu e-mail címen. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments