Változott a menetrend a Budapest-Szob vonalon

vasútállomás VácA MÁV a Budapest–Vác–Szob vasútvonal Nagymaros–Szob közötti szakaszán folytatja a pályamunkálatokat. A munkálatok a korábbi csapadékos időjárás okozta károk utáni helyreállítást célozzák. A pályakarbantartás újabb szakaszában április 15. estétől május 5-ig a Budapest és Szob viszonylatban közlekedő vonatok Nagymaros és Szob között módosított menetrend szerint közlekednek.

Az ideiglenesen bevezetett menetrend szerint a Budapestre közlekedő vonatok Szobról néhány perccel korábban indulnak és hosszabb menetidővel közlekednek, illetve egyes zónázó vonatok Dömösi átkelés megállóhelyen csak a módosított menetrendben jelöltek szerint állnak meg.

A menetrendi hirdetmény a MÁV-START Zrt honlapján, elérhető. A most bevezetett menetrend a Budapest–Vác viszonylatban közlekedő személyvonatok, valamint a nemzetközi vonatok menetrendjét nem érinti – olvasható a vasúttársaság közleményében.

A menetrendi változások miatt kérik az utasokat, hogy utazásuk előtt tájékozódjanak az aktuális menetrendről az állomásokon kihelyezett hirdetményekről, a MÁVDIREKT (06-40/49-49-49-es) telefonszámán, a www.mav.hu vagy a www.mav-start.hu weboldalaikon. A vasútállomásokon is lehetőség van informálódni, egyrészt a hirdetményeken, másrészt a vasút munkatársaitól. (mav-start.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments