Női kézi KEK: az utolsó pillanatban győzött a Vác

Tápai Szabina női kézilabdaA női kézilabda Kupagyőztesek Európa Kupájában Niksic utolsó másodpercben született góljával a Váci NKSE egygólos előnyt szerzett (24-23) a francia Issy Paris-val szemben a negyeddöntő visszavágójára: Váci NKSE–Issy Paris Hand (francia) 24–23 (9–11). Az első félidő végén még vesztésre állt a csapat, de a második félidőben már megmutatta igazi képességeit. Az előny soványnak tűnik, de a Vácot ismerve, semmi sem lehetetlen!

A válogatott beállósát, Mayer Szabinát sérülés miatt elveszítő Vác kezdte jobban a mérkőzést, 3-1-re vezetett a magyar csapat, ám elkapkodott támadások után tudott leindítani az ellenfél, így hamar 3-3 lett az állás. A vendégek kapusa parádés napot fogott ki, a magyar együttesnek nem ment igazán a góllövés, javarészt a Paris volt előnyben. Elsősorban Tápai Szabina (képünkön) találataival maradt közel a Vác, a szünetben 9-11 volt az állás – szám,ol be a mérkőzésről a samsungsport.hu.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

A második játékrészt feljavuló védekezéssel kezdték a hazaiak és bár támadásban továbbra se brillírozott Gulyás István együttese, Tápai ötödik találatával 11-11-nél sikerült az egyenlítés. A mérkőzés gólgazdagabbá vált, de innentől egy-két góllal már a Vác vezetett. A hajrára fordulva sikerült is két gólt összeszorgoskodni, de 22-20 után a párizsiak vissza tudtak jönni döntetlenre. A végén Niksic utolsó másodperces góljával megnyerte a meccset a magyar csapat (24-23). ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments