LABDARÚGÁS: Hárman két félét mondtak ugyanarról a DigiSport tévéstúdiójában

Héger Jósef váci labdarúgás-szerkAz elmúlt napokban egyre világosabbá vált, hogy a váci foci mély válságban van, erről a Váci Naplóban is többször írtunk. Egy kicsit színezi a képet, hogy a DigiSport megszólaltatta a stúdiójában a két ellentétes véleményen lévő szereplőket, előbb Bodonyi Béla, a Vác Városi Labdarúgó Sportegyesület elnöke, a felnőtt csapat sportigazgatója és Mózner János vezetőedző, majd másnap Héger József (képünkön), mint a „tulajdonos képviselője” nyilatkozott.

Ebbéli funkciójában több érdekes kijelentést is tett, amikre a vájtfülű váciak is felfigyeltek.

Természetesen a nyilatkozók között nagy volt a nézetkülönbség. Ami minket váciakat alaposan meglepett, hogy Héger József azt mondta: a Dunakanyar-Vác Kft – ez a cég rendelkezik a lincencjogokkal – tulajdonosa egy egyesület, „engem csak megbíztak, mint az ügyek ismerője, hogy képviseljem az egyesületet meghatalmazással” – jelentette ki a beszélgetés elején. „A Dunakanyar utánpótlás együttes a tulajdonosa jelen pillanatban a Dunakanyar-Vácnak” – tette hozzá. Héger József azt is megjegyezte, hogy mintegy hatvan milliós hitelt szerzett még Ofella Zoltán idején a kft-nek, amit John Marshallnak vissza kell fizetnie, állítólag erről megállapodtak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a 95 esztendős Tamás Pált

A nyilatkozatok után is marad egy kérdés: ha eladták a váci csapatot, miért nem adták el, ha pedig megvették, miért nem vették meg? Aki tudja e kérdésre a választ, az mindent tud. (Váci Napló)

Bodonyi Béla és Mózner János a DigiSport stúdiójában

Nézze meg a beszélgetéseket a DigiSport honlapján:
Bodonyi Béla és Mózner János a stúdióban

Héger József a DigiSport stúdiójában

Héger József a DigiSportnak nyilatkozik

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments