Klivinyi Kinga kezét sikeresen megműtötték

Klivinyi KingaKézműtéten esett át a BSE elleni hétvégi bajnoki mérkőzésen megsérült Klivinyi Kinga, a Váci NKSE válogatott kézilabdázója. „Faultolni próbáltam a BSE lövőjét, az ő keze rácsapódott az én kézfejemre, és már éreztem, hogy reccsent a kezem” – idézte fel a történteket a játékos a Vác hivatalos honlapjának, hozzátéve: az orvosok szerint jól sikerült a műtét, úgyhogy ha minden jól megy, három hét múlva edzhet újra, addig pedig fut, erősít és speedfitnessre jár.

A válogatott átlövő játéka ezzel együtt kérdéses a Podravka Koprivnica elleni, februári KEK-nyolcaddöntőben.

A kiváló játékos interjút adott a klub hivatalos honlapjának és válaszolt néhány kérdésre.

Hogyan sikerült a műtéted, várhatóan mennyi időt kell majd kihagynod? 

– Az orvosok azt mondták jól sikerült a műtét, úgyhogy ha miden jól megy, három hét múlva edzhetek újra, addig pedig majd futok, kondizok és Speedfitnessre járok. 

Több fontos mérkőzést is nélküled lesz kénytelen megvívni a csapat januárban, hogyan ítéled meg ennek árnyékában ezeknek a mérkőzéseknek a váci esélyeit? 

– Bízok a csajokban és biztos vagyok benne, hogy nélkülem is megállják a helyüket és minden meccsen győztesen hagyják el a pályát, én pedig majd nagyon szorítok. 

Februárban nagyon fontos kupapárharc vár a csapatunkra a Kupagyőztesek Európa Kupájában, szerinted van reális esélye annak, hogy a Podravka ellen már őrületbe tudd kergetni a horvát kapusokat? 

– Mindent megteszek, hogy gyorsan rendbe jöjjön a kezem, rajtam biztos nem fog múlni semmi és nagyon szeretnék már Horvátországban játszani. ♦

Véglegessé váltak a Váci NKSE KEK nyolcaddöntő mérkőzésének időpontjai. Csapatunk idegenben kezdi meg a párharcot a horvát bajnok Podravka Vegeta ellen. A visszavágóra egy hétre rá, Vácott kerül sor, a Sportklub közvetítése mellett.

KEK Nyolcaddöntő

1. mérkőzés
2013. február 2. (szombat) 14:15
HC Podravka Vegeta – Váci NKSE
helyszín: Koprivnica, Sports Hall Gymnasium Fran Galovic 

2. mérkőzés
2013. február 9. (szombat) 16:00
Váci NKSE – HC Podravka Vegeta  (tévéközvetítés: Sportklub)
helyszín: Vác, városi sportcsarnok

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments