A püspök januári videóüzenete: egy új tavasz kezdődik!

Beer Miklós püspökVideóüzenetben foglalta össze gondolatait Beer Miklós váci megyéspüspök. A youtube-ra is feltöltött, több mint négy perces filmben az egyházi vezető januári gondolatait foglalja össze.  Egy új tavasz kezdődik, amelyre már most fel kell készülnünk – bíztatja az embereket Beer Miklós. “Mindig reménykedve gondoltam arra, hogy talán felébredünk, talán egy kicsit felnőttebbé válunk ebben a hitünkben, a gondoskodásnak, a felelősségnek az értelmében” – fogalmazott a püspök.

Üzenetében a tavaszt, mint a megújulás lehetőségét említi, átvitt értelemben is. Egy új út megnyílását, amely kivezetheti az embereket a reménytelenségből is. “Most van a tervezés ideje” – hívja fel a figyelmet Beer Miklós. “Ebben a kis országban olyan szépen élhetnénk, hogy ha a jövőbe néznénk” – tette hozzá. (Váci Napló)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Húsvéti ligettakarítás iskolásokkal és civilekkel

[embedplusvideo height=”309″ width=”500″ standard=”http://www.youtube.com/v/SBg4GrYozpQ?fs=1″ vars=”ytid=SBg4GrYozpQ&width=500&height=309&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3242″ /]

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments