Az erdő is újrahasznosítja önmagát – szólt közbe egy kisiskolás az ünnepi beszédnél

Göncöl Alapítvány szabadtéri tanteremavatóSzabadtéri tantermet avattak pénteken a Göncöl házban. A beruházás költségeihez három támogató is hozzájárult, így tudták kialakítani az elsősorban nyáron használható kis létesítményt, amelyet most hűvös télelői szélben adtak át hivatalosan. Mokánszky Zoltán alpolgármester köszöntőjében a Göncöl természet iránti elkötelezettségét, sokoldalú és eredményes munkáját emelte ki, majd Kiszel Vilmos, a Göncöl Szövetség elnöke mondott köszönetet a beruházás támogatóinak.

Köszönetet mondott a a városi önkormányzatnak, a Diákhitel Központnak és az ELMŰ-nek is a segítségért. Beszédében kiemelte, hogy mennyire fontos a természet védelme, az, hogy az emberek kevesebbet és tudatosabban vásároljanak, s az újrahasznosítható anyagokat szelektíven gyűjtsék. Mondandója közben az egyik kisiskolás közbeszólt: az erdő is megújítja önmagát, hiszen ilyenkor ősszel a lehulló falevelek és ágdarabok komposztálódnak a természetben.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

A kis megnyitó ünnepség végén a jelenlévő forró teát és friss pogácsát kaptak, majd a kicsik egy, a meleg tanteremben megrendezett kézműves foglalkozáson vettek részt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments