Két jó hír: továbbjutottak kézis lányaink, szenzációs döntetlent játszottak focistáink a listavezető otthonában

A Vác kilenc góllal legyőzte szombaton a Lokomotiva Zagreb együttesét a női kézilabda KEK nyolcaddöntőbe jutásért rendezett meccsen: Váci NKSE – Lokomotiva Zagreb (horvát) 29-20 (12-8). Továbbjutott a Vác 55-48-as összesítéssel.  A múlt vasárnap a váciak kétgólos vereségbe szaladtak bele Zágrábban, így az odavágón nem szedett össze tetemes hátrányt a magyar együttes, mivel az a két gól simán ledolgozható volt hazai pályán.

A második összecsapáson nem is volt kérdéses, ki jut tovább, hiszen a Vác már az első félidőben meglépett riválisától, és 12-8-as vezetéssel vonulhattak pihenőre.  A folytatásban folyamatosan növelték előnyüket Tápaiék, végül kilenc góllal, 29-20-ra megnyerték a meccset, vagyis bejutottak a legjobb 16 együttes közé.

A következő kör sorsolásár kedden kerül sor, Bécsben.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

A labdarúgó NB II Keleti csoportjában Békéscsabán a listavezető otthonában  remekelt csapatunk: Békéscsaba–Dunakanyar-Vác 1–1.  A mérkőzés nem ígérkezett könnyűnek, hiszen a vendéglátók utolsó három bajnokijukon győztesen hagyták el a játékteret, ráadásul a Magyar Kupában is talpon tudtak maradni, ennek köszönhetően a Vasas együttesét látják vendégül 21-én. Viszont a váciak az elmúlt két szezonban egyszer sem hagyták el el vesztesen a játékeret. Most sem! Ezzel benne vagyunk az első ötben, abban a csoportban, amely a következő bajnoki szezonban biztosan benne lesz az új, egycsoportos másodosztályban. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments