Segíts magadon, ha bajban vagy: iratkozz be az önismereti drámacsoportba

Önismereti pszichodráma csoporttréning indul, segítve azokat, akik önismeretük mélyítésével változni, változtatni akarnak, akik újszerű megoldásokat keresnek életük fontos kérdésekre.  A csoportba várunk, ha • szeretnéd önmagad jobban megismerni,  harmonikusabb személyes kapcsolatokra vágysz, életvezetési problémákkal, visszatérő konfliktusokkal vívódsz, párkapcsolati krízissel küzdesz, munkahelyi konfliktusoktól szenvedsz – olvasható abban a felhívásban, amelyben jelentkezésre buzdítják mindazokat, aki elfogadják mások segítségét.

A csoporttréning során a dramatikus elemeknek köszönhetően új szerepek kipróbálásával kitágíthatják a résztvevők eddigi mozgásterüket,  kipróbálhatják, hogyan alakíthat ki új viselkedésmódokat, eltávolodhatnak régi rossz mintáiktól, harmonikusabb kapcsolatot alakíthatnak ki magukkal és másokkal, megélhetik a játék örömét és ezáltal feltöltődhetnek a mindennapokra.

A változtatáshoz, a fejlődéshez idő és elszántság kell – emelik ki a szervezők. A csoporttréning hossza egy tanév és megtartó ereje segít  végigjárni ennek útját!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Centrumban az egészség: sokszínű programsorozat a Királyban

A pszichodráma egy akcióra épülő önismereti módszer, tehát legjobb, ha eljössz és részt veszel a bemutatónkon, ahol megismerheted a módszer sajátosságait, megtapasztalhatod előnyeit – javasolják az érdeklődőknek, akik október 24-én, szerdán 18-tól 20 óráig találkozhatnak Mészár Tünde Andrea pszichológussal, pszichodráma asszisztenssel, Pősz Krisztina tanácsadó szakpszichológussal, pszichodráma vezetővel. A részvételhez előzetes jelentkezést kérnek, interneten itt jelezheti szándékát! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments