Programok a múzeumban iskolásoknak, családoknak

A Múzeumok Őszi Fesztiválja rendezvénysorozatának keretében Használd a múzeumot, „Ökobarát” múzeum címmel október 10-én szerdán és október 11-én csütörtökön 9 órától érdekes programokat szervez a Tragor Ignác Múzeum. Akik lemaradnak a hétközi rendezvényről, a hét végén, 13-án szombaton is részt vehetnek egy érdekes rendezvényen az intézményben.

Hogyan tudjuk csökkenteni ökológiai lábnyomunkat? Háztartás villamosenergia nélkül? Hogyan működik egy környezetbarát mosógép? CSAK ITT ÉS CSAK MOST: Rejtélyes tárgyak a múzeumban a környezetvédelem jegyében! Megosztjuk eleink hasznos praktikáit – mesélnek a múzeumi tárgyak!

Gyere, használd a múzeumot! Óvjuk együtt környezetünket! – így mozgósítja a kisebbeket a Tragor Ignác Múzeum, amely elsősorban  iskolai osztályokat vár előzetes bejelentkezés alapján!  Bejelentkezés Kis Bernadett múzeumpedagógusnál a 27/500-750-es és a 30/681-6395-ös telefonszámokon, vagy a kis.bernadett@pmmi.hu e-mail címen október 8-ig. A program helyszíne PMMI Tragor Ignác Múzeum épülete (2600 Vác, Zrínyi u. 41/A) lesz, a részvételi díj 300 Ft/fő.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Közösségünk kincsei - Vajda Lajos és Szentendre vándorkiállítás a váci művelődési központban

Amíg hét közben az iskolai osztályokat várják, addig szombaton családi foglalkozás lesz, oda várják  15 órára az érdeklődőket. A múzeumpedagógiai foglalkoztatóban (2600 Vác, Március 15. tér 19.) a résztvevők  megismerkednek a múzeum rejtélyes, környezetbarát tárgyaival, megosztják nagyanyáink néhány különleges háztartási praktikáját, és végül, de nem utolsó sorban, ki-ki kedve szerint készíthet magának egy apró emléket is a környezetvédelem jegyében. „Gyere, használd a múzeumot! Óvjuk együtt környezetünket!” – invitálják a résztvevőket, akiket előzetes bejelentkezés alapján várnak. A részvételi díj 300 Ft. Bejelentkezés Kis Bernadett múzeumpedagógusnál október 11-ig.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments