Zalaegerszegen összefogással sikerült, ami eddig Vácon nem: mikor lesz gördeszkapálya a városban?

Nagy vitát váltott ki az a rendeletmódosítás, amely a tiltott közösségellenes magatartásokról szól. A dohányosok bizonyos utcákról és terekről való kitiltása ugyanúgy megosztotta a képviselőket, mint a nem megszokott módon történő gördeszkázás, görkorizás és bicajozás egyes helyeken történő betiltása. Deákné dr. Szarka Anita aljegyző, a módosítás előterjesztője viszont arra hivatkozott, hogy ezek nem csak balesetveszélyes mutatványok, de a műemlékeket is megrongálják olykor a fiatalok.

Több képviselő is soknak tartott azt a módosítást, amely azt mondja ki, hogy a fiatalok az áruházak parkolóiban sem űzhetik az extrém sportokat. Az elmúlt heti ülésen elhangzott: minden életteret elvesznek a diákoktól.

Bár ebben van némi igazság, arról azonban senki nem beszél, hogy mi van a Diadal térre tervezett gördeszkapályával. Még 2010-ben arról számoltunk be, hogy elkészültek a tervek a sport- és a streetballpályához is. Ezt akkor Ványi Lászlóné és Tomori Pál képviselők jelentették be. A kosárlabda-pálya azóta elkészült, de a másikról semmi hír. Már akkor is várták a jelentkezőket, akik akár pénzzel, akár munkájukkal tudták volna támogatni a kivitelezést.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

A teljes cikk a Váci Napló 78-as pénteki lapszámában olvasható. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments