Váci Naszálytej: először kapott Magyar Termék Nagydíjat biotejtermék-család

Magyarországon először kapott Magyar Termék Nagydíjat biotejtermék-család. A kitüntető elismerésben a váci Naszálytej Zrt Zöldfarm termékcsaládja részesült, amely egyben az első hazai biotejtermék-család is. A díjat a jubileumi, 15. Magyar Termék Nagydíj átadásakor, a Parlamentben vehették át.

A Naszálytej üzleti stratégiájának kiemelt része olyan termékek gyártása, amelyeket a speciális táplálkozási igényekkel élők is fogyaszthatnak.

Ennek érdekében Magyarországon elsőként a vállalat hozott forgalomba laktózmentes és biotejtermékeket, illetve Aloe Vera tartalmú tejtermékeket. A vállalat laktózmentes, Magic Milk tejtermékcsaládja 2011-ben nyerte el a kitüntető Magyar Termék Nagydíjat, idén pedig a Zöldfarm biotejtermékek kapták meg a tekintélyes minőségtanúsító védjegyet. A 2012. évi díj elnyerésével immár a vállalat mindkét, speciális termékcsaládja magáénak tudhatja a Magyar Termék Nagydíj címet.

– Büszkék vagyunk arra, hogy közel 10 évvel ezelőtt a Naszály-tej gyártott először biotejtermé-ket Magyarországon, így is támogatva és mindenki számára elérhetővé téve az egyre terjedő egészséges táplálkozást – mondta Kuk Titus vezérigazgató-helyettes. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments