Megkezdődött az új tanév: ajándéknap a Földváry iskolában a köpenyviselő diákoknak

Szeptember 3-án, hétfő reggel tartotta tanévnyitó ünnepségét a Földváry Károly Általános Iskola, ahol az idei tanévet 522 tanuló kezdte meg. Jelenlétével megtisztelte az ünnepélyt dr. Schmuczer Istvánné, az oktatási bizottság elnöke, Mártonné Pogány Zsuzsanna, a városháza közművelődési és oktatási osztályának vezetője és Kiss Zsolt képviselő.

A tanévet dr. Váradi Iván Attila iskolaigazgató mellett a Mártonné Pogány Zsuzsanna nyitotta meg. Szóltak a tanévet érintő új változásokról, többek között a mindennapos testnevelésről, melyet az 1. és az 5. osztályban vezetnek be.

Az iskola a Határtalanul! pályázati program keretében közel egymillió forintos támogatásban részesül, melyet a hetedik osztályosok határon túli magyarsággal kapcsolatos tanulmányi kirándulására fordít.

Továbbá elhangzott egy felhívás is, miszerint az az osztály, ahol a tanulók legalább négyötöde vállalja, hogy iskolaköpenyt hord, ajándék napot kap, melyet kirándulással tölthet el.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Föld napi váci rendezvények – Kerékpáros felvonulás és Naszály túra

A műsort a 4. t osztály és néhány kis elsős adta, akik verssel, dallal köszöntötték az iskola valamennyi tanulóját és dolgozóját. Akrobatikus produkcióval színesítette az ünnepséget Fekete Fédra 8.t, Fekete Fanni 7.t, Mikulás Viktória 7.b, Mikulás Krisztina 4.t és Belák Dorka 3.t osztályos tanuló, akik valamennyien az immáron 7. éve intézményünkben működő Puente Sportegyesület tagjai. A műsor szereplői: Tarapcsák Boglárka, Klucsik Botond, Langó Delfína, Fülöp György Farkas 1. osztály, Berki Zsófia 4.t, Hostyinszki Máté 4.t osztály. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments