Olvasd a lapot!

A Váci Napló 1992-től jelenik meg a városban és környékén, az adott megjelenési napon a nem ingyenesen terjesztett újságok közül a legnagyobb példányszámban. A lap elsősorban azoknak a váciaknak és a környéken élőknek szól, akik nem kósza hírek, félinformációk és álhírek alapján szeretnének tájékozódni, s úgy gondolják, a megismerés és a tudás számukra érték.

 

 

 

Ha ön még a hagyományos, nyomtatott laphoz ragaszkodik, ahhoz, hogy a friss illatú újságot minden pénteken kézbe véve tájékozódjon a város történéseiről, a postán vagy szerkesztőségünkben (Vác, Csány körút 45. I. emelet – munkanapokon 9 és 12 óra között) fizessen elő a Váci Naplóra. Az előfizetési díj egy hónapra 750 Ft. Kérheti, hogy a lapot minden megjelenési napon levélként postázzuk önnek, ekkor az előfizetési díjon felül postaköltséget is felszámolunk.

 

 

 

Ha ön már valamelyest otthonosan mozog az internet világában, olvashatja a Váci Napló digitális kiadását is. Ez a nyomtatott lappal teljesen egyező tartalmú változat, amelyet lapozható formátumban küldünk el minden megjelenési napon az ön által megadott e-mail címre. Így gyorsan, egyszerűen tájékozódhat. A digitális Váci Napló előfizetési díja egy hónapra 300 Ft. A lapot mindig egy biztonsági kóddal küldjük ki, ezzel biztosítva, hogy csak az olvassa, aki a címzett. 

Ha szeretné kipróbálni, hogyan is működik ez a megoldás, töltse ki űrlapunkat és küldje el nekünk. Az ön e-mail címét felvesszük listánkra és egy hónapig ajándékba küldjük önnek a Váci Napló digitális kiadását. Ezt követően eldöntheti, hogy szeretne-e előfizetőnk lenni. Előfizetési szándékát bármikor jelezheti a szerkesztoseg@vaci-naplo.hu címen.

 


 

 

Ha szeretne visszakeresni a már megjelent lapszámokban bármilyen információt, böngésszen a Váci Napló print archívumában. Az archívumba a megjelent lapszámokat általában hatvan napos késéssel töltjük fel. Ha nem találja meg a keresett információt, lépjen velünk kapcsolatba a szerkesztoseg@vaci-naplo.hu email címen.

 

 

Tovább a 2010-es archívumra

Tovább a 2011-es archívumra

Tovább a 2012-es archívumra

Tovább a 2013-as archívumra

Tovább a 2014-es archívumra

Tovább a 2015-ös archívumra

Tovább a 2016-os archívumra

Tovább a 2017-es archívumra

Vélemény írása Facebook profillal
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.