Vállalkozói fórumot rendez az iparkamara Vácott

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) Országos Innovációs Fórumot szervez Magyarország újjászerveződő innovációs ökoszisztémájának bemutatása, valamint a megújuló KFI pályázati rendszerrel kapcsolatban felmerülő igények felmérése céljából. A fórum egyik rendezvényére Vácott kerül sor.

Figyelemmel arra, hogy az elmúlt időszakban a Közép-Magyarországi Régió számára kevés pályázatot nyitottak meg, a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara álláspontja szerint kiemelkedő fontosságú annak széleskörű hangsúlyozása, hogy a Pest megyei vállalkozásoknak is igénye van pályázati lehetőségekre. A régiós rendezvények a vállalkozások véleménynyilvánításának fórumai lehetnek. A rendezvények részben interaktívak, amely az okos telefonra letölthető Mentimeter nevű alkalmazás használatával valósul meg.

A váci rendezvényére Az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán kerül sor február 27-én szerdán. Regisztrálni ide kattintva lehet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments