Önkéntes ölelőket várnak a dóm előtt csütörtökön

Holnap, február 14-én csütörtökön lesz Bálint napja, ám az elmúlt években átkúszott az angolszász kultúrából hozzánk is a Valentin-nap, amely egy kicsit a háttérbe szorítja a Bálintokat. E napon a szereteté a főszerep, a szerelmesek, érzelmileg nagyon közelállók köszöntik egymást. Az idén először Vácott egy különleges kezdeményezés indul el: Ölelésre hívunk címmel hirdették meg a közösségi oldalon.

„Ez egy olyan kezdeményezés, amelyről már évekkel ezelőtt beszélgettem egy fiatal hölggyel és most elérkezett az idő, hogy megvalósítsuk” – mondta a Váci Naplónak a főszervező, Fónagy István. A Vendégvárók Váci Egyesületének elnöke szerint mindenkinek jólesik, ha szeretet kap, de nagyon sokan érzik úgy, hogy az is örömet okoz nekik, ha szeretetet adhatnak.

A tervek szerint a résztvevők a dóm előtt gyülekeznek és együtt indulnak el a vasútállomáshoz. Út közben mindenki kis szívecskével jelzi, hogy ez egy különleges alkalom, hiszen bárki, akivel találkoznak, odamehet hozzájuk, s megölelheti őket, de a résztvevők is felajánlják majd, hogy egy öleléssel teszik szebbé a napját bárkinek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

A Valentin-napi vidám akcióra 17 órára várják a vállalkozó kedvű, önkéntes ölelőket a dómnál. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments