Keddtől két napig éjszakai munkavégzés az M2-esen

Ideiglenes forgalmirend-változásra kell számítani február 19-én kedden és 20-án szerdán éjszaka az M2 gyorsforgalmi út Dunakeszi-Göd közötti szakaszán az új Dunakeszi északi csomópontban épülő híd gerendabeemelési munkálatai miatt – tájékoztatta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. az OrientPress Hírügynökséget.

A közlemény szerint az építkezés fontos pontjához érkezett, a jövő héten helyére emelik a Dunakeszi északi csomópontjában épülő híd gerendáit. A munkálatokat a forgalom lehető legkisebb zavarása érdekében az éjszakai időszakban végzik. Február 19-én és február 20-án az este 20 és reggel 6 óra közötti időszakban jelzőőrös irányítás mellett, egy sávon, váltakozva haladhat majd a forgalom Budapest és Vác irányába. A gerendabeemelések idejére – 10-15 perces időszakokra – teljesen megállítják az M2 autóút forgalmát.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

Az éjszakai munkavégzés ideje alatt csökkentett, 40 km/óra sebességgel közlekedhetnek az autósok, alternatív útvonalként a 2. sz. főút vehető igénybe.

A fejlesztés uniós és hazai forrás felhasználásával az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásból a NIF Zrt. beruházásában valósul meg – áll a közleményben. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments