Újabb unokázós csaló járt sikerrel: nem tanulunk?

A Váci Rendőrkapitányság eljárást folytat csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2018. november 16-án az esti órákban, vezetékes telefonon felhívta a 79 éves asszonyt, magát az unokájának kiadva és azt mondta neki, hogy közlekedési balesetet szenvedett, emiatt pénzre van szüksége. A telefonáló az idős nő házánál megjelent, majd miután megkapta a pénzt, a helyszínről távozott. Ezután a férfi november 19-én ismét megjelent a sértettnél, aki ismét készpénzt adott át neki.

Az ismeretlen férfi 25-30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, kerek arcú, barna szemű, haja göndör, világosbarna színű. Az elkövetőről az alábbi grafika áll rendelkezésre.

A Váci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható ismeretlen férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon (Vác, Zrínyi utca 7. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Néhány hete már felbukkant egy unokázós csaló, akit szintén keresnek a rendőrök. A rendőrség megelőzésre vonatkozó intelmeit is korábbi cikkünkben olvashatják. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments