Több mint 500 előnevező várja a Mikulásfutás rajtját

Lassan célegyenesbe ér a december 9-i Mikulásfutás, eddig már több mint 500-an neveztek a versenyre.  A szervezők azt kérik, aki teheti, éljen az előnevezés lehetőségével: a 2,5 km-es távon az előnevezés ingyenes, a hosszabb távokon pedig ajándék pólóval kedveskednek az előnevező indulóknak. Az előnevezettek számára a verseny előtti rajtszámfelvétel is gyorsabb, kényelmesebb.

Előnevezésre december 5-én szerdán 12-óráig van lehetőség, ezután már csak a helyszínen lehet regisztrálni.

Nevezés előtt érdemes felmenni a www.futavac.hu honlapra, ahol minden fontos dolgot megtudhatunk a versenyről, ami szükséges ahhoz, hogy rajthoz álljunk.

A verseny előtti napon és a verseny napján a siketek iskolájának tornacsarnokában lehet átvenni a rajtcsomagot és aki eddig nem tette meg, ott nevezhet is a versenyre. A tornacsarnokban lehetőség lesz felkészülni a versenyre, átöltözni, és a felesleges ruhákat a megőrzőben elhelyezni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci karatesiker Hollandiában

A versenyszámokat olyan sorrendben tervezik indítani, hogy aki teljesítette a távot, ne sokat kelljen várakoznia az eredményhirdetésre, ahol a díjak átadása mellett Mikulásfutás pólókat és egy mountain bike kerékpárt sorsolnak ki. A sorsolásban részt vehetnek az ovis futás kis-, középső és nagycsoportos versenyzői is, akik 9 óra után futhatják le távjaikat szüleikkel együtt a város főterén.

„Ha kérdésed van, keresd a honlapot (www.futavac.hu), vagy írd meg kérdésedet a nevezes@futavac.hu címre, vagy hívd a 06-30/921-3924 telefonszámot. A verseny napján ne rakd ki cipődet az ablakba! Gyere el futni, mert a Mikulás is oda fog érkezni az ajándékokkal!” – biztatják az indulásra a váciakat a szervezők. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments